Starší žáci Mimoň- 1.místo + nejlepší hráč turnaje- Memoriál Václava Oplta 2018

09.05.2018 09:48

Velké poděkování týmu starších žáků TJ Jiskra Mimoň, za perfektní výkon na 42.ročníku žákovského turnaje v Bakově nad Jizerou, kde tým získal 1.místo + pohár nejlepšího hráče turnaje.

Prezentace našeho stylu hrání udivovala ostatní týmy, jak můžeme hrát okresní přebor, když tým Mimoně patří do krajských soutěží, kde by bojoval o přední příčky (kluci chválíme).

Menší výpadek zájmu o hru byl zaznamenán trénéry a rodiči po obědové 1,5 hodinové pauze (stručně řečeno- řízečky a sluníčko vzalo za své :-)))

Pokles nálady a smíření s druhou příčkou před finálovým zápasem s týmem Kněžmost byl zažehnán po psychické stránce trénéry Mirkem Ostašem a Pavlem Krejčíkem (občas pomůže vyburcování hráčů, extra rozcvičení i před tak těžkým utkáním a nakonec probuzení "komplet" týmu studenou vodou). Nakonec náš tým vyhrál ve finále 7:0 !!!

=> 1.místo

=> nejlepší hráč turnaje  (David Volejník)

=> bez obdržení branky

=> Hráči: David Kasal (B), Tomáš Ostaš, Jan Konrád (C), Jakub David, Lukáš Ostaš, Jan Oswald, Daniel Šámal, Patrik Krejčík, Mikuláš Švarc, Martin Lukeš, David Volejník, Josef Štafl, Lukáš Vápeník, David Bartoň

=> fotky jsou uloženy na galerii Rajčeti...